Clicky


Nieuwe Daf FAK XF105.460 voor 15-jarig Hagoort Transport

Nieuwe Daf  FAK XF105.460 voor 15-jarig Hagoort Transport
25-09-2012 13:19 | DAF | auteur de redactie
RIDDERKERK - De DAF FAK XF105.460 Super Space Cab met een haakarmsysteem van VDL werd door Hans Wijnmaalen, accountmanager sales bij Truckland Zuid-Holland, overhandigd aan Cora en Leen Hagoort, beide directeur/eigenaar van Hagoort Transport.

De nieuwe DAF is een uitbreiding van de vloot naar 11 voertuigen. De DAF is uitgerust met een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak en een motor-PTO, luxe stoelen en front- en achterzicht camera's. Tevens is de DAF uitgevoerd met het ATe-programma (Advanced Transport Efficiency), dat borg staat voor een duidelijk lager brandstofverbruik en een belangrijk lagere CO2-uitstoot. De nieuwe DAF wordt ingezet voor het verzamelen van alle soorten afvalproducten van diverse opdrachtgevers in Nederland.

Het wagenpark bestaat uit zes haakarmcombinaties, twee wagens met een haakarm en autolaadkraan van Palfinger, twee perskraakwagens met autolaadkraan (huisvuilwagens) en een trekker/oplegger combinatie.



Hagoort Transport is in 15 jaar gegroeid naar een belangrijke transporteur van afvalproducten. In 1997 startte Leen Hagoort zijn bedrijf in Krimpen aan den IJssel met één vrachtwagen. Nu in 2012 heeft hij samen met zijn vrouw Cora het bedrijf weten uit te bouwen tot een onderneming waar met vijftien vaste, gemotiveerde medewerkers dagelijks voor particuliere bedrijven en overheden het afval wordt opgehaald.

De onstuimige groei van het bedrijf maakte een verhuizing naar Ridderkerk noodzakelijk. Maar niet alleen het transport groeide dankzij een flexibele instelling, ook het detacheren van personeel groeide uit naar zo'n 50 medewerkers, geselecteerd op kunde en kennis van de branche waarin ze te werk worden gesteld, zowel in de recycling als in de GWW bouw. De mensen zijn gemotiveerd en beschikken over hun VCA alsmede over de PBM's en zijn 24 uur per dag inzetbaar voor lange en korte dienstbetrekkingen. Alle reden voor Hagoort Transport om het 15-jarig bestaan dan ook groots te vieren en met vertrouwen naar de toekomst te kijken.

Truckland Zuid-Holland is een belangrijke partner voor Hagoort Transport. "Het goede en deskundige advies, en de geweldige samenwerking met onze werkplaats, welke wij van Truckland Zuid-Holland krijgen is voor ons van groot belang bij de aanschaf van een voertuig", zegt Leen Hagoort. Het onderhoud aan de voertuigen wordt door Hagoort Transport zelf verzorgd, maar vanzelfsprekend, met originele DAF onderdelen.