Clicky


Twee nieuwe Mercedes-Benz Actros voor Baks Logistiek

Twee nieuwe Mercedes-Benz Actros voor Baks Logistiek
05-10-2012 09:36 | Mercedes-Benz | auteur de redactie
Onlangs nam Baks Logistiek twee nieuwe Mercedes-Benz Actros 2042 LS met Euro 6 motoren in gebruik voor tanktransport van vloeibare voedingsmiddelen.

Naast de fantastische styling en gebruiksgemak heeft betrouwbaarheid, efficiency en duurzaamheid de doorslag gegeven voor de nieuwe Actrossen. Duurzaamheid past perfect in het beleid van Baks want zij zijn onderscheiden met de Lean and Green award.



De auto's zijn namelijk uitgerust met zeer schone Euro 6 motoren. Het voordeel van de Euro 6-norm is dat de uitstoot van schadelijke stoffen op een nog nauwelijks meetbaar niveau is aangeland. De nieuwe Actros Euro 6 is ook nogmaals 3 procent zuiniger dan de toch al zeer zuinige huidige Actros Euro 5 die bekend staat als "zuinigste truck ter wereld"



Een volledig nieuwe truckconcept met compleet nieuwe motoren en verder geoptimaliseerde aerodynamica, vangen de nadelen van de complexe uitlaatgasreiningssystemen volledig op en overcompenseren deze zelfs.



Baks Logistiek is een modern en dynamisch (inter)nationaal transportbedrijf, gespecialiseerd in tanktransport van vloeibare voedingsmiddelen voor mens en dier. Baks is een echt familiebedrijf en opgericht in 1955 door A.J. Baks. De laatste tijd is het bedrijf verder uitgebouwd tot een moderne en dynamische onderneming met hart voor haar klanten, haar medewerkers en het milieu. Baks Logistiek is een onderdeel van de Baks Groep.