Clicky


Claassen Logistics neemt 6 nieuwe DAF trucks in gebruik

Claassen Logistics neemt 6 nieuwe DAF trucks  in gebruik
12-10-2012 10:24 | DAF | auteur de redactie
TILBURG - Onlangs nam Claassen Logistics uit Tilburg 6 nieuwe DAF’s in gebruik welke werden afgeleverd door TTA Truckland Tilburg B.V. De 6 nieuwe DAF’s werden overhandigd door Fred Boot van TTA Truckland, aan Ron van de Wiel, transport manager bij Claassen Logistics.

De zes nieuwe DAF’s zijn van het type FT CF-75 en voorzien van een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak, een spoilerset en een slaapcabine. Één DAF is uitgerust met een 360 pk motor en wordt ingezet als LZV combinatie, terwijl de andere vijf DAF’s zijn voorzien van een 310 pk motorversie. De LZV is nieuw bij Claassen Logistics en gaat dagelijks pendelen tussen Tilburg en Meppel. De trucks met de milieuvriendelijke Euro-5 motoren, zijn een vervanging van de voertuigen met euro 3 motoren waardoor Claassen Logistics wederom een stap heeft gezet in duurzaam ondernemen.



Dit jaar heeft Claassen de transportbedrijven Brinkman Logistiek B.V. en Husto transport B.V. onder hun hoede genomen waardoor Claassen beter in staat is om hun pakket op gebied van fijnmazige distributie te verhogen. Claassen Logistics is een specialist op Benelux distributie. De hoofdvestiging ligt in Tilburg maar met het depot in Meppel is vanuit beide vestigingen de Benelux ideaal om te bedienen.

Verder is Claassen Logistics actief op het gebied van Europese distributie, zee- en luchtvracht, warehousing, webshoplogistiek en E-Logistiek. Claassen Logistics bestaat al sinds 1850 en mag het predicaat hofleverancier dragen. Claassen Logistics beschikt nu over 90 vrachtwagens, 32.000m2 warehousing en ruim 170 medewerkers. Begin 2013 neemt Claassen Logistics een nieuw warehouse in gebruik op Vossenberg 3 te Tilburg.

TTA Truckland is een belangrijke partner voor Claasen Logistics. "Het goede en deskundige advies en de geweldige samenwerking met de werkplaats van Truckland is voor ons van groot belang bij de keuze van de aanschaf van nieuwe vrachtwagen", zegt Ron van de Wiel. Zo zijn de nieuwe trucks wederom uitgerust met een Reparatie- en Onderhoudscontract van Truckland waardoor de trucks optimaal worden onderhouden en stilstand tot een minimum worden beperkt.