Clicky


Tien Volvo FH Globetrotter XL 460 trekkers voor Visbeen Transportgroep

Tien Volvo FH Globetrotter XL 460 trekkers voor Visbeen Transportgroep
15-10-2012 10:24 | Volvo | auteur de redactie
Visbeen Transportgroep, specialist in transport van koel-, vers- en diepvriesproducten, heeft haar wagenpark uitgebreid met tien Volvo FH Globetrotter XL 460 pk 6x2 trekkers. Visbeen is een toonaangevende aanbieder van professionele geconditioneerde transporten. Het bedrijf is gevestigd in Nieuwe Tonge en biedt werkgelegenheid aan meer dan 175 medewerkers. De trucks zijn geleverd door Volvo Truck Center Rotterdam.

Adrie Visbeen, algemeen directeur-eigenaar van Visbeen Transportgroep over zijn keuze voor de aanschaf van de Volvo FH Globetrotter XL 460: "We rijden binnen Visbeen al met meerdere Volvo trucks. Ons totale wagenpark bestaat uit 140 eenheden van verschillende merken, maar we hebben opnieuw voor Volvo gekozen op basis van eerdere ervaringen. De Volvo FH biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en heeft een gunstig brandstofverbruik."



Vooral over dat laatste is Adrie Visbeen erg te spreken. Dat zit hem vooral in bewezen techniek en de aanwezigheid van I-Shift, de intelligentste versnellingsbak ter wereld. Dankzij de ingebouwde elektronica leidt deze automatisch schakelende versnellingsbak tot een forse besparing op de brandstof. Elke schakeling wordt door I-Shift exact getimed om de motor met het meest efficiënte toerental te laten draaien.

Adrie Visbeen: "In deze economisch barre tijden is elke besparing die we kunnen realiseren van harte welkom. Wat dat betreft is Volvo met I-Shift echt een uitkomst. De Volvo FH Globetrotter XL 460 heeft daarnaast een geweldige uitstraling. De kwaliteit van Volvo staat buiten kijf en daarnaast is de service van Volvo Truck Center van hoog niveau. Met zoveel trucks en medewerkers die dagelijks aan de slag zijn, moeten we geen omkijken hebben naar onze vrachtwagens."



Visbeen Transportgroep is in 1925 opgericht. Adrie Visbeen vertegenwoordigt inmiddels de derde generatie van het familiebedrijf. In de voorbije 85 jaar is Visbeen uitgegroeid tot een betrouwbare en gerenommeerde transporteur van versproducten. Het motto "Because we care" wordt bij Visbeen elke dag met de grootste toewijding waargemaakt.