Clicky


Nieuwe serie Plywood carrosserieën voor Raben

Nieuwe serie Plywood carrosserieën voor Raben
19-10-2012 16:03 | Overig | auteur de redactie
Onlangs heeft Compaan 10 Combi Plywood carrosserieën opgebouwd voor de firma Raben Logistics. Raben is een van de grootste logistieke dienstverleners in Europa. Voor de opbouw heeft Raben gekozen voor een oerdegelijke Hollandse carrosserie, die door ons in serie gebouwd kon worden, en met een uitzonderlijk korte bouwtijd!

De opbouwen zijn ondermeer voorzien van een hardhouten laadvloer, zijdeur en een Dhollandia laadklep.
Op verzoek van Raben heeft Compaan de carrosserie in eigen moderne spuiterij volledig gespoten, waardoor het geheel een exclusieve en degelijke uitstraling verkrijgt. Deze Combi Plywood carrosserieën zijn opgebouwd op Daf LF45 chassis en aangeleverd door Esa autobedrijven.

Raben heeft inmiddels een vervolgorder geplaatst voor een nieuwe serie, waarvoor de productie momenteel al is opgestart!

Serie-maatwerk
Compaan komt steeds vaker in beeld voor serie-maatwerkorders van (ver) buiten het primaire verzorgingsgebied. Dan hebben we het over maatwerkoplossingen die in series van 5 tot 50 of meer geproduceerd kunnen worden. Mede door recente investeringen in flow productie en lean manufacturing slaagt Compaan er in grote efficiency voordelen te behalen. Zo kan Compaan veelal snel leveren tegen een bijzonder scherpe prijs!