Clicky


Tien nieuwe Mercedes-Benz Actros Euro 6 voor Vos Transport Deventer

Tien nieuwe Mercedes-Benz Actros Euro 6 voor Vos Transport Deventer
31-10-2012 09:42 | Mercedes-Benz | auteur de redactie
DEVENTER - Vos Transport uit Deventer heeft de eerste vijf van een order van 10 Mercedes Benz Actros vrachtwagens met Euro 6 motor geleverd gekregen. De nieuwe Actros, is leverbaar met Euro 5 en Euro 6 motoren. Groot voordeel van deze Euro 6 is dat de uitstoot van schadelijke stoffen tot een nog nauwelijks meetbaar niveau is teruggebracht en het verbruik nog lager is.

Aangezien Vos Transport constant bezig is met het verbruik van haar wagenpark en het verbeteren hiervan zijn deze nieuwe Mercedesen een welkome aanvulling. Chauffeurs worden bij Vos constant gemonitord en indien nodig bijgestuurd op hun rijgedrag om tot optimale prestaties te komen. De nieuwe Mercedessen zijn een welkome aanvulling aangezien deze Euro 6 trekkers volgens verschillende testen 4,5 procent zuiniger rijden dan andere modellen.

Deze nieuwe vrachtwagen zijn op dit moment volgens diverse bronnen de meest efficiënte en minst milieubelastende Euro 6 truck’s voor het internationale transport. Dit tezamen met het beleid wat door Vos wordt gevoerd om chauffeurs tot optimale rijprestaties te laten komen laat zien dat Vos constant bezig is met de toekomst. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de steeds strengere eisen waaraan vrachtwagens moeten voldoen in verschillende stedelijke gebieden. Met het moderne wagenpark van Vos is men hier goed op voorbereid.



De nieuwe euro 6 trekkers laten zoals gezegd zien dat Vos Transport uit Deventer constant bezig is met het vernieuwen en verbeteren van het wagenpark. Vos heeft ondanks de moeizame economie waar we ons met ons allen al enige jaren in verkeren de afgelopen jaren toch een gestage groei door kunnen maken. Het bedrijf is uitgegroeid tot een middelgroot internationaal transportbedrijf die onder andere gespecialiseerd is in transporten naar Scandinavië, Duitsland, Groot Brittannië de Benelux en Frankrijk.

Het bedrijf uit Deventer doet de nodige investeringen om de groei op deze landen een verder gevolg te kunnen blijven geven zodat men kan zorgen voor een optimale service aan haar klanten. De Euro 6 trekkers zijn ook dit maal ter uitbreiding van het wagenpark aangeschaft.