Clicky


Verdachte aangehouden voor dodelijke steekpartij in Sint Willebrord

Verdachte aangehouden voor dodelijke steekpartij in Sint Willebrord
16-10-2023 10:26 | Misdaad | auteur Redactie

SINT WILLEBRORD - De politie heeft maandagochtend in Wernhout een verdachte aangehouden voor de dodelijke steekpartij van zondagavond in St. Willebrord. Bij de steekpartij op de Kanariestraat kwam een 41-jarige man uit Sint Willebrord om het leven, meldt de politie

De politiemeldkamer kreeg rond 19:50 uur een melding van het incident. Het slachtoffer lag op straat. Politie en ambulancedienst spoedden zich ter plaatse. De ambulancedienst ontfermde zich over het slachtoffer. De politie zette de omgeving af en verhoorde enkele getuigen. Rond 21.00 uur werd het slachtoffer met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De man overleed in de loop van de avond.

Het onderzoek leidde naar een 40-jarige man uit Roosendaal. Hij werd maandagochtend om 03:40 uur in Wernhout gearresteerd. De verdachte is voor verder onderzoek en verhoor naar een politiecellencomplex gebracht.

De politie onderzoekt wat er precies is gebeurd. Naast het horen van getuigen, keken agenten of er camerabeelden beschikbaar waren. Verder stelden forensische onderzoekers een sporenonderzoek in.