Clicky


Volvo FM 4x2 X-Track voor Imtech

Volvo FM 4x2 X-Track voor Imtech
20-11-2012 09:50 | Volvo | auteur de redactie
Imtech Traffic & Infra in Nederland heeft haar wagenpark uitgebreid met een Volvo FM 4x2 X-Track, een unieke vrachtwagen die Imtech specifiek zal gaan inzetten voor het transport van lichtmasten. De truck wordt geleverd door Volvo Truck Center Amsterdam.

Fabian Kleijwegt is senior inkoper bij Imtech Traffic & Infra en hij vertelt waarom zijn organisatie tot deze aankoop is overgegaan. "De kwaliteit en service van de Volvo FM 4x2 sluiten perfect aan bij onze doelstelling. Deze truck heeft een lage opbouw en dat is precies wat we nodig hebben voor het marktsegment, waarover we praten. Wij verzorgen het transport van lichtmasten. Trucks met een dergelijk transport staan veel stil in de berm en dan moeten onze chauffeurs erop kunnen vertrouwen dat ze snel met de truck kunnen optrekken. Dat kan met deze Volvo FM 4x2. Zeker in deze maanden met overvloedige regenval en de bermen die extra drassig zijn, is dat geen overbodige luxe."



Imtech Traffic & Infra in Nederland combineert elektrotechniek, werktuigbouw en ICT in een portfolio van technologisch hoogwaardige, geïntegreerde oplossingen van diensten en producten. Het werkgebied bestrijkt stedelijke- en interstedelijke wegen, vliegvelden, spoor-, water- en parkeerfaciliteiten en energie-distributienetwerken.



De aankoop van de Volvo FM 4x2 X-Track is de eerste kennismaking van Imtech met Volvo. Die samenwerking is Kleijwegt uitstekend bevallen: "Volvo Truck Center Amsterdam heeft ons echt voorzien van een totaaloplossing. Voorheen onderhielden wij altijd zelf contact met zowel de vrachtwagen- als de kraanleverancier en de chassisbouwer, maar de contacten met de laatste twee zijn in dit geval volledig door Volvo gedaan. Binnen Volvo hadden wij derhalve maar een aanspreekpunt en dat was meer dan prettig. Om in termen anno 2012 te spreken:'Volvo heeft Imtech volledig ontzorgd'. Op een prettige wijze."