Clicky


Nieuwe Mercedes-Benz Actros en Citan op Carrosserie Vakdagen Venray

Nieuwe Mercedes-Benz Actros en Citan op Carrosserie Vakdagen Venray
21-11-2012 19:06 | Mercedes-Benz | auteur de redactie
Van dinsdag 20 t/m donderdag 22 november a.s. vinden de Carrosserie Vakdagen Venray plaats. Mercedes-Benz Nederland is samen met bedrijfswagendealer EMA prominent aanwezig op de vakbeurs. Zo zal het merk de twee nieuwe bedrijfswagens, de Antos en de Citan, aan het publiek introduceren. Uiteraard zal ook de nieuwe Actros te bezichtigen zijn.

Carrosserie Vakdagen
De Carrosserie Vakdagen zijn inmiddels een begrip geworden in de wereld van transport en logistiek in Nederland. Naast de editie in Venray worden er jaarlijks ook Carrosserie Vakdagen in Hardenberg en Gorinchem georganiseerd. Van dinsdag 20 t/m donderdag 22 november staat Evenementenhal Venray in het teken van deze goed bezochte vakbeurs die vooral is gericht op professionals binnen de sector transport & logistiek. Mercedes-Benz is traditiegetrouw een van de vaste exposanten.



Nieuwe bedrijfswagens van Mercedes Benz, de Antos en de Citan
De Antos, een nieuwe truck van Mercedes-Benz die speciaal is ontwikkeld voor de eisen van het moderne zware distributietransport, zal nadrukkelijk in de belangstelling staan. Op 14 november wordt de Antos in Nederland geïntroduceerd, dus voor veel mensen zal deze truck in Venray voor het eerst te bezichtigen zijn. De stylingdetails van de Antos tonen duidelijk de familieband met zijn grote broer, de nieuwe Actros, die ook aanwezig zal zijn.

Naast de Antos en de Actros, is de nieuwe bestelwagen van Mercedes-Benz, de Citan, te bezichtigen. Deze compacte bestelwagen, door het merk geïntroduceerd als de ideale partner voor in de stad, maakt het bestelwagenprogramma van Mercedes-Benz compleet. Mercedes-Benz geeft in Venray, naast de producten, ook ruim aandacht aan diensten als Charterway en FleetBoard. Ook zal TruckStore, specialist in gebruikte bedrijfswagens, met een uitgebreid producten en dienstenaanbod, aanwezig zijn.