Clicky


Tien nieuwe DAF CF85 trekkers voor Maasvlakte Transport

Tien nieuwe DAF CF85 trekkers voor Maasvlakte Transport
23-11-2012 10:45 | DAF | auteur de redactie
Onlangs overhandigde Leon van der Meij, account manager bij BEST Trucks Barendrecht tien trekkers aan Marc van Bennekom, planner/wagenparkbeheerder bij Maasvlakte Transport.

De DAF’s zijn uitgerust met het ATe-programma (Advanced Transport Efficiency). Dit is een compleet pakket van producten en diensten om de exploitatiekosten te verminderen en de impact op het milieu nog verder te beperken. Het omvat nieuwe zuigers, een verbeterde brandstofinjectie, en een uniek en volledig ingekapseld inlaatspruitstuk, welke borg staan voor een duidelijk lager brandstofverbruik van minstens drie procent en de daarmee gepaard gaande daling van de CO2-uitstoot.

Het VLG certificaat, de geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak, de Sky- en Combilights, en de extra werklampen geplaatst achter de cabine, completeren samen met de aangepaste slangensteunen de voertuigen.



Maasvlakte Transport b.v., een dochterbedrijf van ECT, coördineert en voert het transport tussen de containerterminals op de Maasvlakte en de containerscan en controleloods uit. Deze transporten op de Maasvlakte zijn de core business van de onderneming. Maasvlakte Transport is goed voor meer dan 100.000 containerverplaatsingen per jaar. Daarnaast voert de onderneming ook andere transporten uit binnen Nederland.