Clicky


Nieuwe DAF LF45 EEV voor Autohulpdienst Broekmans

Nieuwe DAF LF45 EEV voor Autohulpdienst Broekmans
27-11-2012 09:55 | DAF | auteur de redactie
VENLO - Een nieuwe DAF FA LF45.250 met de ultra schone EEV motor is onlangs door Arjan Kelder, verkoopleider bij Allers Bedrijfswagens, overhandigd aan Mart Broekmans, directeur/eigenaar van Autohulpdienst Broekmans in Venlo.

Het DAF LF45 chassis van 12 ton is uitgevoerd met een Tischer dubbeldeks afschuifplateau en een lepelinstallatie. Met deze opbouw kunnen drie auto's tegelijkertijd vervoerd worden. De verlengde dagcabine, uitgevoerd met extra bijrijderstoel is door zijn smalle uitvoering en wendbaarheid uitermate geschikt voor pechhulp en bergingswerk in de binnenstad. Speciale frontflitsers, zwaailampbalk, achteruitrijdcamera en een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak completeren de nieuwe DAF.

Autohulpdienst Broekmans is gecertificeerd voor het Incident Management certificaat (IM) waardoor zij gestrande of beschadigde voertuigen mag afslepen op rijks- en provinciale wegen. Autohulpdienst Broekmans werkt voor o.a. de Stichting Incident Management, politie, alle alarmcentrales, garage- en schadebedrijven en voor particulieren. Dat doen zij vanuit hun standplaats Venlo voor de hele regio rondom Venlo en het Duitse achterland.

De 18 gemotiveerde medewerkers zijn 24 uur per dag, zeven dagen per week inzetbaar.

Autohulpdienst Broekmans is hét aanspreekpunt voor internationaal voertuigtransport- en pechhulp oplossingen. Al meer dan 40 jaar is Autohulpdienst Broekmans actief in ondermeer de Benelux, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Frankrijk, Spanje, Portugal en Italië. Sinds 2000 is het bedrijf gevestigd in Venlo.



Vanaf 1970 verzorgen zij de repatriëring van schade- en pechvoertuigen voor alarmdiensten, garagebedrijven en leasemaatschappijen. Zij werken samen met diverse steunpunten in Europa van waaruit zij de voertuigen verzamelen, vervangend vervoer uitgeven en pechhulp kunnen laten uitvoeren. In de zomermaanden bemannen zij met eigen mensen een steunpunt in Orange (Frankrijk). Het inzetten van een vervangende chauffeur, het ophalen van bagage en het transporteren van voertuigen of caravans naar locaties in Europa, ook voor particulieren behoort tot de werkzaamheden.

Er is een goede samenwerking tussen Autohulpdienst Broekmans en Allers Bedrijfswagens. "Wij zijn zeer tevreden met onze dealer, die ons met raad en daad terzijde staat. Het onderhoud aan de voertuigen doen wij voornamelijk zelf, maar vanzelfsprekend maken wij gebruik van originele DAF onderdelen", zegt Mart Broekmans.