Clicky


Twee zwaargewonden door steekpartij in Sprang-Capelle, verdachte aangehouden

Twee zwaargewonden door steekpartij in Sprang-Capelle, verdachte aangehouden
23-10-2023 00:37 | Misdaad | auteur Redactie

SPRANG-CAPELLE - [update 10:45 uur] Bij een steekincident, vermoedelijk in een woning, aan de Luzerne zijn zondagavond een man en een vrouw zwaargewond geraakt. De politie arresteerde een 56-jarige man. Hij is van Poolse afkomst. Hij is de hoofdbewoner van het pand. Ook de slachtoffers zijn vermoedelijk Pools. Hun identiteit staat echter nog niet vast, meldt xde politie.

De politie kreeg zondagavond omstreeks 22.20 uur een melding van een steekpartij op de Luzerne in Sprang-Capelle. Ter plaatse zagen de agenten dat een man en een vrouw gewond op de grond lagen.  Ze waren bij bewustzijn maar nauwelijks aanspreekbaar.  Er kwamen vier ambulances en twee heli’s ter plaatse. De slachtoffers zijn naar een ziekenhuis gebracht. 

De verdachte, een 56-jarige man, werd door agenten in zijn woning aangehouden.  Medewerkers van de Forensische Opsporing deden in die woning een uitgebreid sporenonderzoek. De recherche stelt een nader onderzoek in naar de toedracht van de steekpartij. Ook onderzoeken de speurders de relatie tussen de slachtoffers en de verdachte.

De recherche is op zoek naar getuigen van het steekincident.