Clicky


Nieuwe multifunctionele DAF CF85 voor de Vermeulen Groep in Hazerswoude

Nieuwe multifunctionele DAF CF85 voor de Vermeulen Groep in Hazerswoude
13-12-2012 13:33 | DAF | auteur de redactie
De DAF FAN CF85.410 met de ultra schone EEV motor én het ATe-programma voor een duidelijk lager brandstofverbruik en mindere CO2-uitstoot, werd onlangs door Anton van der Niet, bedrijfswagenadviseur bij Blom-DSW, overhandigd aan Zwiep Vermeulen, Commercieel directeur van de Vermeulen groep.

Het optimale DAF CF85 chassis met dubbele inlinners, heeft een 9 tons vooras, een inschakelbare motor PTO, en een hydrostatische aandrijving tijdens het vegen. De multifunctioneel inzetbare DAF CF85 is uitermate geschikt voor het verlenen van veeg- en reinigingshulp op de rijks-, provinciale- en gemeentelijke wegen. Ook voor het normale onderhoudswerk kan het voertuig probleemloos worden ingezet.

Een speciale verlichtingsbalk en voor-, zij- en achterzichtcamera’s completeren de DAF. De opbouw onder andere met een verwarmde watertank van 7,5 duizend liter, is van VTM in Geldermalsen. De Vermeulen Groep heeft het Incidenten Management (IM) voor de regio Haaglanden en Zuid-Limburg (vestiging Nuth) en werkt voor de politie, alarmcentrales en particulieren.

De Vermeulen Groep zorgt met 11 divisies voor het 'ontzorgen' van de opdrachtgever. Met 160 gemotiveerde medewerkers, waarvan 135 werkzaam in Hazerswoude en 25 in de vestiging Nuth, zet de Vermeulen Groep zich dagelijks in voor een diversiteit aan opdrachten. Gestart in 1974 is de onderneming uitgegroeid tot een belangrijke speler, waarbij het 'ontzorgen' van de opdrachtgever één van de belangrijkste prioriteiten is.



In de sectoren grond- weg- en waterbouw, het aanbrengen van asfalt, het plaatsen van markeringen, geleide rails en tijdelijke barrières, gladheidbestrijding en groenvoorziening, worden deze professioneel ondersteund door de divisie traffic en het projectbureau.

De Vermeulen Groep beschikt over medewerkers op niveau 1, 2, en 3 voor een correcte uitvoering van de Flora en Faunawetgeving, en hoopt begin 2013 CO2 gecertificeerd te zijn (niveau 3). De onderneming is verder in het bezit van het kwaliteitskeurmerk Groenkeur en is bewust bezig met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). De chauffeurs volgen vanzelfsprekend de cursus "Het nieuwe rijden".

De Vermeulen Groep is zeer tevreden met de dealer Blom-DSW. De aandacht, service en een goede prijs/kwaliteitsverhouding is uitstekend bij de dealer. Niet alleen bij de aanschaf van een nieuwe DAF, maar zeker ook de nazorg is perfect. Het onderhoud wordt door de Vermeulen Groep zelf verzorgd, uiteraard met originele DAF onderdelen.