Clicky


Verdachte (25) aangehouden voor schietincident Oss

Verdachte (25) aangehouden voor schietincident Oss
25-10-2023 12:42 | Binnenland | auteur Redactie

OSS - Een 25-jarige man uit Oss is dinsdag aangehouden als verdachte voor een schietincident aan de Berghemseweg in Oss op maandag 14 augustus. Er raakte niemand gewond. Twee winkelpanden en een personenauto liepen echter wel schade op.

Een buurtbewoner hoorde  maandagnacht 14 augustus rond 04.00 uur schoten aan de Berghemseweg in Oss. De politie ontdekte vervolgens meerdere kogelinslagen bij twee winkelpanden én een personenauto.

De recherche startte die nacht meteen een uitgebreid buurt- en sporenonderzoek naar de toedracht en achtergrond van het incident.  Zo werd er met meerdere buurtbewoners en mogelijke getuigen gesproken en werd beeldmateriaal veiliggesteld.

Ook doorzocht de recherche afgelopen maand twee woningen en een kapsalon aan de Berghemseweg in verband met dit onderzoek. Tijdens het onderzoek kwam een 25-jarige man uit Oss in beeld als verdachte.

Na contact met de recherche meldde de 25-jarige verdachte zich dinsdag aan het politiebureau in ’s-Hertogenbosch. Hij is aangehouden voor verder onderzoek en verhoor, meldt de politie woensdag.