Clicky


Tweede verdachte (30) aangehouden voor dodelijke schietpartij Den Haag

Tweede verdachte (30) aangehouden voor dodelijke schietpartij Den Haag
26-10-2023 14:16 | Misdaad | auteur Redactie

DEN HAAG - De politie heeft afgelopen dinsdag in Rotterdam een 30- jarige man uit Rotterdam aangehouden voor betrokkenheid bij het dodelijk schietincident op 23 juni aan de Wenckebachstraat in Den Haag. In dit onderzoek was eerder al een 31- jarige man uit Zoetermeer aangehouden. Deze man zit nog steeds vast.

Het 41-jarige slachtoffer Murat Kücük overleed in de Wenckebachstraat aan zijn verwondingen. Het slachtoffer reed in een lichtblauwe Renault Twingo, toen hij van dichtbij werd neergeschoten. Dit gebeurde door twee personen die op een zwartkleurige motor reden. De motor is voorzien van een witkleurige kentekenplaat.

De zwarte motor is daarna gevlucht vermoedelijk via de Noordpolderstraat en de Trekweg, daarna is hij nog gezien op de fietsrotonde aan de Ringelwikke in Ypenburg. Na uitgebreid onderzoek kwam deze aangehouden verdachte in beeld en kon worden aangehouden.

Naar aanleiding van dit dodelijk schietincident is onder leiding van een officier van justitie een Team Grootschalige Opsporing (TGO) gestart. In dit onderzoek ligt een beloning klaar van 25000 euro voor de gouden tip, meldt de politie