Clicky


Eerste trailer met Combinex-logo de weg op

Eerste trailer met Combinex-logo de weg op
11-01-2013 12:06 | Trailers | auteur de redactie
ZUID-BEIJERLAND - Voor internationaal transportbedrijf Combinex B.V. in Zuid-Beijerland is 2013 goed van start gegaan. De eerste maandag van het nieuwe jaar is de eerste 'echte' Combinextrailer de weg op gegaan. Op de huiftrailer is op de schuifzeilen prominent het Combinex-logo zichtbaar.

Maandag 7 januari was het eindelijk zover. Na bijna 7 jaar hard werken heeft de heer Arie Troost, directeur van internationaal transportbedrijf Combinex, in de eerste trailer met schuifzeilen met Combinex logo in ontvangst genomen. De huiftrailer is per direct door de charterafdeling van Combinex ingepland en gaat meteen ingezet worden voor diverse charters.

Nog deze maand gaan ook een tweede en derde trailer met eigen Combinex zeilen de weg op. Arie Troost zegt daarover: "Als middelgrote transportondernemer willen we nog blijven groeien en daarom beter zichtbaar zijn. In de 7 jaar dat Combinex nu bestaat, zijn we gegroeid van 3 naar 32 medewerkers. Waar we eerst vooral op Duitsland reden, rijden we nu op heel Europa."



In 2012 heeft Combinex ondanks de crisis een gezonde omzet gerealiseerd. Dagelijks verzorgt Combinex nu zo'n 250 transporten. Hoewel Combinex de wens heeft verder te groeien, staat ze wel een beheerste groei voor.

Arie Troost: "Voor alles willen we onze klanten service en constante kwaliteit bieden. Ongecontroleerde groei biedt geen van onze bestaande of nieuwe klanten voordeel, dus die weg slaan we niet in. Op onze trailer staat niet voor niets: Managing your transport!"