Clicky


Twee nieuwe MAN's voor H.L. Bruinsma Trucking & Chartering

Twee nieuwe MAN's voor H.L. Bruinsma Trucking & Chartering
31-10-2023 11:54 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

HOEK VAN HOLLAND - Gisteren, maandag 30 oktober, werden bij H.L. Bruinsma Trucking en Chartering BV twee nieuwe MAN vrachtwagens afgeleverd.

Het betreft twee MAN TGX 18.480 trekker. Deze aanschaf is een keuze na al eerder twee MAN’s gekocht te hebben van dit model.

"Het huidige model is zeer geschikt voor ons werk en de chauffeurs zijn er zeer blij mee", aldus Kees Ruygrok van H.L. Bruinsma in een reactie op de aflevering.

De vrachtwagens zijn aangeschaft bij MAN van Leeuwen in Maasdijk. "Erjon Mulder heeft ons wederom goed geholpen met de juiste keuzes maken en een keurige aflevering."

H.L. Bruinsma Trucking & Chartering is een klein familiebedrijf dat gespecialiseerd is in zeecontainervervoer voornamelijk vanuit de Rotterdamse en Antwerpse haven. Maar in principe kan aan elke ritaanvraag voldaan worden. Het bedrijf heeft zeven eigen auto's en twee vaste charters. specialiteit is al 25 jaar het Zeecontainervervoer voornamelijk vanuit de Rotterdamse en Antwerpse haven.

"Door onze kleine omvang en jarenlange ervaring zijn we zeer soepel en kunnen snel schakelen. We hopen met ons moderne en jonge wagenpark nog jarenlang alle klanten tevreden te kunnen bedienen", besluit Ruygrok.