Clicky


Van Eck levert 20 nieuwe voertuigen aan Getru Koeltransport bv

Van Eck levert 20 nieuwe voertuigen aan Getru Koeltransport bv
29-01-2013 10:22 | Trailers | auteur de redactie
Van Eck levert deze maand de laatste voertuigen van een grote order aan Getru Koeltransport bv te Bleiswijk. De order bestaat uit 10 geconditioneerde opleggers, 5 geconditioneerde motorwagens en 5 geconditioneerde aanhangwagens die speciaal zijn ontwikkeld voor het vervoer van bloemen en planten. De opleggers hebben een laadcapaciteit van 43 Deense karren. De combinaties bieden een laadvermogen van 49 Deense karren.

Getru Koeltransport heeft een lange staat van dienst in het geconditioneerde transport en is met name gespecialiseerd in het transport van bloemen en planten en groente en fruit. Vanwege de kennis en ervaring in het internationaal koeltransport weet Getru als geen ander aan welke eisen het materieel dient te voldoen om de goederen onder de beste condities bij de klant af te leveren.



Een belangrijk criterium voor het materieel is de isolatiewaarde. Bij een hoge isolatiewaarde is het verbruik van de koelmachine minimaal en blijft de temperatuur in het voertuig constant. Dit laatste komt ten goede aan de kwaliteit van de te vervoeren goederen. Vanwege de hoge isolatiewaarde en de kwaliteit van de voertuigen heeft Getru Koeltransport voor Van Eck gekozen.



Van Eck levert de voertuigen met een ATP-certificaat klasse FRC. De opleggers hebben een inwendige lengte van 13.370 mm achter de omegaprofielen en een inwendige hoogte van 2.720 mm. Om de levensduur van de voertuigen te verlengen zijn de voertuigen uitgerust met een versterkt achterkader.