Clicky


Wederom vijf nieuwe opleggers van Cuppen Logistics voorzien van Thermo King koelunit

Wederom vijf nieuwe opleggers van Cuppen Logistics voorzien van Thermo King koelunit
31-01-2013 09:31 | Trailers | auteur de redactie
ROTTERDAM - Cuppen Logistics is gespecialiseerd in geconditioneerd vervoer (en opslag) van onder andere planten, groenten, fruit en andere levensmiddelen. Onlangs schafte het transportbedrijf uit Horst vijf nieuwe opleggers aan die zijn uitgerust met de SLXe-300 koelunit van Thermo King.

Al meer dan twintig jaar voorziet Cuppen Logistics haar opleggers van koelmachines geleverd door Thermo King Transportkoeling. Michiel Sanders, adjunct directeur, legt uit: "Het is erg belangrijk dat wij onze klanten kunnen garanderen dat de producten die wij vervoeren op de juiste temperatuur worden getransporteerd. Wat dat betreft hanteren wij een zero tolerance beleid! Juist de stiptheid van Thermo King Transportkoeling in combinatie met betrouwbare koelmachines zorgen ervoor dat wij zorgeloos en optimaal onze klanten kunnen bedienen, ongeacht de benodigde temperatuur."



Van -25°C tot +25°C, Cuppen Logistics zorgt met de aanschaf van deze vijf nieuwe SLXe units van Thermo King ervoor dat zij ook in de toekomst het geconditioneerd transport met veel plezier voor haar klanten kan verzorgen.

Deze koelunits van Cuppen Logistics zijn opgebouwd in de vestiging Venlo van Thermo King Transportkoeling. Deze vestiging verzorgt tevens het gehele onderhoud aan deze koelunits die zijn ondergebracht in een full service onderhoudscontract.