Clicky


STRALIS 500 Hi-Way voor Internationaal Bergingsbedrijf Hendriks

STRALIS 500 Hi-Way voor Internationaal Bergingsbedrijf Hendriks
08-02-2013 17:19 | Iveco | auteur de redactie
De IVECO Stralis zie je steeds vaker op de Nederlandse wegen. De internationale titel "Truck of the Year 2013" voor de nieuwe generatie STRALIS Hi-Way is een bevestiging van de kwaliteiten van de truck. Met name is er waardering voor de IVECO motoren technologie. Maar ook steeds meer vooraanstaande bedrijven zijn overtuigd van de "Value for Money" die de Stralis biedt.

Internationaal Bergingsbedrijf Hendriks uit Lottum heeft onlangs als een van de eerste klanten een wel heel bijzondere Stralis Hi-Way in gebruik genomen. De volledige cabine van de 500 Pk sterke trekker, met uitzondering van het ingelegde IVECO-logo, is gelakt in de opvallende kleur geel. Veel aandacht is er geschonken aan de aanvullende verlichting van de truck, die volledig in Led is uitgevoerd.

Het interieur is voorzien van beige lederen bekleding, luxe bedden met lattenbodem, een 35 liter koelkast, een magnetron, een 220V omvormer en een geintegreerd IVECO 7" touchscreen met trucknavigatie, radio, DVD, MP3, bluetooth en "Driving Style Evaluation". Een complete uitrusting, maar geen overbodige luxe. Chauffeurs van Hendriks Berging zijn vaak tot wel drie weken aan een stuk onderweg, met bestemmingen tot ver in Rusland, Roemenie en Turkije.



Bergingsbedrijf Hendriks is in de jaren ’70 van de vorige eeuw door Jan Hendriks gestart als een klein garagebedrijf in Lottum. In de loop der jaren groeide het bedrijf uit tot een gerenommeerd internationaal bergingsbedrijf, tegenwoordig onder leiding van de huidige eigenaren Bart Hendriks en Luc Erprath. Met name in zware berging van trucks, getrokken materieel en touringcars is het bedrijf een grote speler en groeit het aantal klanten en werkzaamheden continue.

Charles Feijts Bedrijfswagens is gevestigd in Born, Heerlen en Venlo, en is dealer van IVECO, FIAT en ISUZU trucks en bedrijfswagens. CFG biedt met haar 3 vestigingen en 60 medewerkers aan haar klanten een totaal pakket op het gebied van trucks, bedrijfswagens trailer- en hydrauliekservice in Limburg en het grensgebied met Belgie en Duitsland.