Clicky


Verwarde vrachtwagenchauffeur loopt 's nachts blootsvoets over de weg

Verwarde vrachtwagenchauffeur loopt 's nachts blootsvoets over de weg
06-11-2023 10:49 | Buitenland | auteur Redactie

MÜHLHAUSEN - In de nacht van zaterdag 4 november op zondag 5 november werd bij de politie een donker geklede man gemeld die op een verbindingsweg tussen Mühlhausen en Oberdorla liep en pas heel laat door verkeersdeelnemers werd opgemerkt wat tot gevaarlijke situaties leidde.

De man werd uiteindelijk gevonden op de rotonde bij Oberdorla. Hij had geen sokken of schoenen aan en leek verward.

De identiteit van de man kon aanvankelijk niet worden vastegesteld. Hij werd daarom naar het bureau in Mühlhausen gebracht.

Daar bleek dat de 30-jarige man uit Polen als chauffeur werkt bij een transportbedrijf in het Duitse Eichsfeld. Volgens de huidige kennis parkeerde de man zijn vrachtwagen op een parkeerplaats ten noorden van Mühlhausen. Vervolgens verliet hij zijn vrachtwagen en liet zowel zijn schoenen, sokken kousen als zijn persoonlijke spullen, zoals zijn mobiele telefoon en portemonnee, in het voertuig achter. De redenen hiervoor konden niet worden achterhaald.

De alcohol- en drugstests die op hem werden uitgevoerd, waren beide negatief.

De verwarde man, die verder de reputatie geniet van een waardevolle en betrouwbare werknemer, werd met zijn toestemming tijdelijk opgenomen in een psychiatrisch ziekenhuis.