Clicky


Politie komt dinsdagavond met nieuwe informatie over doodgestoken vrachtwagenchauffeur

Politie komt dinsdagavond met nieuwe informatie over doodgestoken vrachtwagenchauffeur
06-11-2023 15:12 | Criminaliteit | auteur Redactie

BREDA - De politie komt dinsdagavond, in het tv-programma Opsporing Verzocht, met nieuwe informatie omtrent de steekpartij op 21 oktober op Hazeldonk waarbij een vrachtwagenchauffeur om het leven kwam.

De identiteit van de doodgestoken chauffeur is inmiddels wel bekend. Het betreft een 25-jarige man uit Belarus (Wit-Rusland), meldt de politie.

Een collega-chauffeur ontdekte rond 19.20 uur op parkeerplaats Hazeldonk dat er een man wankelend rondliep. Die stortte neer, en bleek te zijn gestoken. Hulpdiensten konden niets meer voor het slachtoffer doen.

Hij droeg die avond een blauw t-shirt en een korte grijze broek. De politie deed twee weken geleden in Opsporing Verzocht een oproep naar getuigen die iets gezien hadden.

Die bewuste parkeerplaats Hazeldonk kennen heel veel mensen. Als je vanuit Nederland via de A16 naar België rijdt. Het slachtoffer lag op het parkeerterrein Hazeldonk-Oost, daar kom je langs als je vanuit België Nederland inrijdt. Mede door de herfstvakantie-periode was het daar heel druk.