Clicky


MAN TGS 26.440 6x4H-2 BL voor Remon Marum

MAN TGS 26.440 6x4H-2 BL voor Remon Marum
13-02-2013 09:44 | M.A.N. | auteur de redactie
Op vrijdag 8 februari is bij Remon in Marum de vierde MAN op rij afgeleverd. Het gaat hierbij, net als de eerste twee, om een voertuig met Hydrodrive op de vooras en een gestuurde/ hefbare naloopas. De unieke eigenschappen van het Hydrodrive systeem bieden de voordelen van een aangedreven vooras, maar de wendbaarheid en het brandstofverbruik van een niet aangedreven as. Ook het eigengewicht van het voertuig ligt ca. 400 kg lager dan bij conventionele aandrijving wat het laadvermogen ten gunste komt.

De korte wielbasis en de gestuurde naloopas maken dit tot een uiterst wendbaar voertuig, wat voor de werkzaamheden van Remon geen overbodige luxe is.



Naast alle gemakken van dit voertuig heeft de chauffeur de beschikking over een Palfinger PK 33002-EH autolaadkraan met afstandsbediening een en platte laadbak voorzien van demontabele aluminium schotten.

De cabine is door autoschade de Boer in Heerenveen voorzien van blanke lak en wordt in later stadium nog voorzien van de herkenbare Remon bestickering.



Al meer dan een kwart eeuw zorgt REMON voor schoon, helder water en biedt u een op uw behoeften afgestemd concept rondom water. Van de keuze van de beste standplaats tot en met de bronnenbouw, van de waterzuivering tot en met de benutting van aardwarmte.