Clicky


5 x STRALIS Hi-Way voor Meulenberg Transport

5 x STRALIS Hi-Way voor Meulenberg Transport
20-02-2013 13:30 | Iveco | auteur de redactie
Meulenberg Transport te Urmond investeerde begin van het jaar in de gedeeltelijke vervanging van het omvangrijke bedrijfswagenpark. Een opdracht van 5 stuks nieuwe IVECO trekkers werd geleverd door Charles Feijts Bedrijfswagens te Born. Meulenberg koos voor de, Truck of the Year 2013, Stralis 420 Hi-Way met geautomatiseerde versnellingsbak en de uiterst zuinige Cursor 10 motoren met EEV uitlaatgas emissie.

Meulenberg Transport heeft zich gedurende haar inmiddels 92-jarig bestaan ontwikkeld van wegvervoerder tot een trendsetter op het gebied van intermodaal vervoer. Het bedrijf beschikt over een eigen trimodale containerterminal in de haven van Stein (LB) en een railterminal in Lanaken (Belgie) en zo’n 5.000 m2 warehousing faciliteiten. Meulenberg Transport beschikt over een indrukwekkend wagenpark, dat alles bij elkaar zo’n 150 eenheden inclusief getrokken materieel omvat.


Charles Feijts Bedrijfswagens is gevestigd in Born, Heerlen en Venlo, en is dealer van IVECO, FIAT en ISUZU trucks en bedrijfswagens. CFG biedt met haar 3 vestigingen en 60 medewerkers aan haar klanten een totaal pakket op het gebied van trucks, bedrijfswagens trailer- en hydrauliekservice in Limburg en het grensgebied met Belgie en Duitsland.