Clicky


Lamboo levert twee geïsoleerde City opleggers aan Scholte Transport Groep

Lamboo  levert twee geïsoleerde City opleggers aan Scholte Transport Groep
21-02-2013 10:09 | Trailers | auteur de redactie
ZOETERMEER - Lamboo Carrosserie uit Zoetermeer leverde onlangs twee geïsoleerde Cityopleggers aan Scholte Transport Groep eveneens in Zoetermeer gevestigd. De opleggers van het merk Draco worden ingezet voor de Groothandel Sligro in Den Haag en Barendrecht en zijn voorzien van een stuuras, Dhollandia hydraulische laadklep, Carrier Vector 1850 multitemp koelmachine, Airlet luchtgordijn en camerasysteem.


De opbouw bestaat uit meerdere compartimenten zodat er tegelijkertijd vries- en koelproducten mee kunnen worden vervoerd. De scheidingswanden kunnen tevens worden verplaatst naar de linker zijwand zodat de oplegger in een handomdraai geschikt is voor palletvervoer.


Lamboo Carrosserie levert met de CoolCarr een kwalitatief hoogwaardig geïsoleerd product met een voor elk doeleinde breed productassortiment voor onder andere levensmiddelen, bloemen, planten en kunst vervoer.


S.T.G. houdt zich bezig met tal van transport- en warehouse activiteiten binnen de Benelux. De logistieke dienstverlener werkt onder andere onder de noemer "Dedicated Distribution" en beschikt over het Lean and Green Award.