Clicky


Daris Expeditie kiest Volvo FL en FE bakwagens

Daris Expeditie kiest Volvo FL en FE bakwagens
01-03-2013 11:13 | Volvo | auteur de redactie
Daris Expeditie te Bergeijk heeft drie nieuwe Volvo FL en twee nieuwe Volvo FE bakwagens in gebruik genomen. Het bedrijf vervoert vrijwel alle denkbare goederen en kiest daarom voor maximale flexibiliteit. De trucks zijn geleverd door Volvo Trucks-dealer BAS te Veldhoven.

Daris Expeditie kent een lange traditie van kwalitatief hoogwaardig transport. De geschiedenis van het bedrijf gaat terug tot 1894 en Daris Expeditie draagt zelfs het predicaat hofleverancier. Tegenwoordig biedt het internationale bedrijf een totaalpakket met op- en overslag, het ompakken, sealen of assembleren van goederen en voorraadmanagement. Het wagenpark van Daris Expeditie wordt ingezet voor regionaal transport en distributie binnen de Benelux van alle mogelijke goederen zoals stukgoed in dozen en pallets tot bouwmaterialen of gevaarlijke stoffen.

Ad Daris, directeur/eigenaar van Daris Expeditie vertelt: "De belangrijkste eis voor de aanschaf van de nieuwe Volvo’s was dat zij werkelijk alles zouden kunnen vervoeren. De trucks zijn daarom ADR-uitgerust en voorzien van een hydraulische laadklep. Bovendien kan er vanaf de zijkant geladen of gelost worden. ’s Ochtends distribueren we er studieboeken mee, 's avonds worden ze ingezet voor vaten met vloeistof of bouwmaterialen. Tot slot zijn de Volvo FE's voorzien van een meeneemheftruck installatie om op bouwplaatsen zelfstandig te kunnen laden of lossen."


Uitmuntende service
"Een van de belangrijkste redenen van de keuze voor Volvo Trucks is de uitmuntende service van BAS. We hadden al een Volvo FM bakwagen en trekker in ons wagenpark en de service en nazorg voor deze twee trucks overtrof die van alle andere. Daarnaast gaven de prestaties van de trucks ons meer vertrouwen in Volvo Trucks dan andere merken. Na overleg met BAS bleken de Volvo FL en FE perfect toegerust op de veelzijdige inzet die we nastreven. Het is de juiste keuze geweest."