Clicky


Nieuwe Krone koeloplegger voor B. ter Riele Transporten

Nieuwe Krone koeloplegger voor B. ter Riele Transporten
12-03-2013 11:27 | Trailers | auteur de redactie
B. ter Riele Transporten in Wilp heeft wegens uitbreiding van de trailervloot een nieuwe koeloplegger aangeschaft bij Wezenberg Trailers. De Krone koeloplegger bevat een Carrier Vector 1950 MT diesel/elektrisch met start/stop systeem en is voorzien van een MVS 1100 extra verdamper. Er is een verjonging van 4 cm in het dak aangebracht waardoor de vrije doorlaadhoogte onder de 2e verdamper maximaal blijft gewaarborgd.

De oplegger bevat een dÂ’Hollandia onderschuivende laadklep 2500 Kg met een plateaulengte van 1800 mm. De oplegger is voorzien van rails in dak, vloer en zijwand. Ook bevat de oplegger een lift-as op de achterste as.


B. ter Riele Transporten B.V., opgericht in 1927, is gespecialiseerd in het vervoer van sierteelt, vee en verhuizingen. Met al meer dan 80 jaar ervaring in het transportvak beschikken zij over diverse certificaten in deze sectoren. Door de overname van Sanna-Trans te Bemmel in 2012 heeft het bedrijf zich nog meer toegelegd op de sierteelt en het geconditioneerd transport. B. ter Riele transporten is al jaren bewust bezig met het milieu; door op een juiste manier om te gaan met de nieuwste technieken zodat het brandstofverbruik wordt geoptimaliseerd en de CO2 uitstoot wordt verlaagd.

Wezenberg Trailers, your specialist in new and used trailers. In- en verkoop van nieuwe en gebruikte trailers, trucks en aanhangwagens. Altijd opleggers op voorraad of in bestelling waardoor wij op korte termijn een scherp geprijsd, klantspecifiek product kunnen leveren.