Clicky


Zeven nieuwe Carnehl kipopleggers voor G. de Bruyn transport

Zeven nieuwe Carnehl kipopleggers  voor G. de Bruyn transport
18-03-2013 10:33 | Trailers | auteur de redactie
OUDEWATER - G. de Bruyn transport uit Oudewater heeft onlangs de eerste Carnehl lichtgewicht kipoplegger in gebruik genomen uit een serie van zeven. Deze eerste kipoplegger is overhandigd door Goos Bruining van Compaan Assen importeur van Carnehl uit het Deutsche Pattensen.

G. de Bruyn, een toonaangevend bedrijf in grond-, weg-, en waterbouw met meer dan 100 vakbekwame personeelsleden, heeft volgens Youri de Bruyn gekozen voor de lichtgewicht kipopleggers van Carnehl om het aanzienlijk hoger laadvermogen van de opleggers door het laag eigengewicht van 6600 kg, het klant specifiek bouwen en de hoogstaande kwaliteit van de opleggers.


De 3-assige kipopleggers zijn uitgevoerd met een hoogwaardig stalen chassis en een aluminium laadbak met aluminium afdekkleppen. De 28 m3 aluminium laadbak is voorzien van een speciaal slijtvaste kunststof vloer voor het snel lossen van de lading en is tevens geschikt voor het vervoeren van asfalt.

Door het grotere laadvermogen van de oplegger zal er een reductie van de milieubelasting worden gerealiseerd, wat weer bijdraagt aan het Lean and Green stimulering programma waar G. de Bruyn transport hun CO2 reductie met twintig procent in vijf jaar wil reduceren.