Clicky


Transportbedrijf A & P Reedijk rijdt met Mitsubishi TU100MT onderbouw-koelmachine

Transportbedrijf A & P Reedijk rijdt met Mitsubishi TU100MT onderbouw-koelmachine
18-03-2013 10:37 | Trailers | auteur de redactie
NUMANSDORP - De firma A & P Reedijk Transport te Numansdorp rijdt met een nieuwe Mitsubishi TU100 Multitemp gemonteerd onder een van Beurden uit de Lier geisoleerde oplegger. Doordat de kopschot koelmachine ontbreekt kunnen er meer Deense karren mee vervoerd worden.

Door montage van twee ultradunne verdampers(slechts 20 cm!!) verzonken in het plafond blijft de inwendige hoogte onder verdampers enorm. De verdampers zijn ruggelings in het midden geplaats en blazen naar voren en achteren uit. Gekozen is voor een Mitsubishi TU100 om zijn enorme koelcapaciteit van 11086 Watt en verwarming van 7440 Watt.

Deze vermogens zijn zeer belangrijk voor het vervoer van sierteelt en agf producten. Gevolg is dat de oplegger heel snel op de gewenste temperatuur is waardoor de unit automatisch afslaat door het standaard start-stop systeem. Voordeel hiervan is een zeer gunstig brandstofverbruik en lage onderhoudskosten. De verplaatsing van de condensorunit onder de carrosserie zorgt voor een betere lastverdeling. Deze montage zorgt ook voor meer rust in de cabine. Tevens is de gehele combinatie bestickert met nieuwe reclame door Tanco uit Naaldwijk.


A & P Reedijk is een jong en dynamisch transportbedrijf uit de Hoekschewaard. Die gevestigd is in Numansdorp. Januari 2006 was de start van het transportbedrijf. Arjan en Piet zijn de trotse eigenaren van een jong en flexibel inzetbaar wagenpark. Hun kennis ligt voornamelijk in het geconditioneerde vervoer maar andere lading is ook geen probleem. Het geconditioneerde vervoer kunnen zij met hun eigen koeloplegger transporteren. De nieuwe oplegger is al gereed voor LZV combinatie, een vangmuil en zijafscherming zitten er al op.