Clicky


Nieuwe Krone koeloplegger voor Gijs Suijker Vlist V.O.F.

Nieuwe Krone koeloplegger voor Gijs Suijker Vlist V.O.F.
25-03-2013 09:28 | Trailers | auteur de redactie
Op basis van een jarenlange relatie heeft Gijs Suijker Vlist V.O.F. wegens uitbreiding van de trailervloot een nieuwe koeloplegger aangeschaft bij Wezenberg Trailers.

De oplegger bevat een Carrier Maxima 1300 diesel/elektrisch met een Datagold 250 temperatuurregistratiesysteem en printer.

De oplegger is voorzien van een d’Hollandia onderschuivende laadklep 2000 Kg met een plateaulengte van 1700 mm. De oplegger bevat rails in dak, vloer en zijwand en een lift-as op de voorste as.


Gijs Suijker Vlist V.O.F. is een transportbedrijf waarbij dienstverlening en service voorop staan. GSV is gespecialiseerd in koel- en vriestransporten, voornamelijk in Midden en Zuid Nederland. Ook wordt er een dagelijkse stukgoed lijndienst onderhouden met eigen materieel in het Rühr-gebied in Duitsland. Daarnaast gaan ferry trailers en (reefer-) containers naar bestemmingen in bijna geheel Europa.

Wezenberg Trailers, your specialist in new and used trailers. In- en verkoop van nieuwe en gebruikte trailers, trucks en aanhangwagens. Altijd opleggers op voorraad of in bestelling waardoor wij op korte termijn een scherp geprijsd, klantspecifiek product kunnen leveren.