Clicky


Twee nieuwe Mercedes-Benz Actros trucks voor Heitink Transport

Twee nieuwe Mercedes-Benz Actros trucks voor Heitink Transport
25-03-2013 17:01 | Mercedes-Benz | auteur de redactie
Afgelopen vrijdag zijn er bij Heitink Transport uit Kamperveen twee nieuwe Mercedes-Benz Actros trekkers afgeleverd. De twee vrachtwagens zijn van het type 1845 LS Super Stream Space.

De vrachtwagens zijn onder andere voorzien van complete TK opbouw, schuifschotel, breedtelampen, verstralers in zonneklep, toplampen, flitsers etc. Heitink koos wederom voor Mercedes, onder andere vanwege de bewezen betrouwbaarheid, uitstekende service bij Wensink en belangrijker dan ooit, gunstig brandstofverbruik.


Heitink Transport is een jong groeiend bedrijf dat ontstaan is in augustus 2006. Het bedrijf is opgericht door Jarno en Marrie Heitink. Samen zijn ze begonnen met 2 trekker oplegger combinatie’s voor het transport van asfalt, zand en grind voor verschillende aannemers door heel Nederland.

Inmiddels is het bedrijf gegroeid tot 12 eenheden wat zich vooral bezig houdt in het kipper transport voor de wegenbouw. Dieplader transport zit ook in ons assortiment vooral het transporteren van walsen, asfalt machines, en diverse grondverzetmachines behoren tot de mogelijkheid.


Heitink Transport beschikt over 2 walkingfloor waar los gestort materiaal mee gereden wordt. Hierbij kan gedacht worden aan houtchips, compost en diervoeders. Om deze diervoeders te kunnen rijden is Heitink Transport ook GMP gecertificeerd. Al onze medewerkers zijn ook in het bezit van een VCA certificaat.

Diverse eenheden van het wagenpark zijn in het bezit van een overdruk cabine om vervuilde grond mee te mogen transporteren. Ook kan Heitink Transport voor u bagger/slib vervoeren doordat diverse kippers met baggerschotten uitgevoerd kan worden.