Clicky


Peter R. de Vries had afscheidsbrief aan kinderen klaarliggen: blijf wie je bent

Peter R. de Vries had afscheidsbrief aan kinderen klaarliggen: blijf wie je bent
23-11-2023 21:02 | Showbizz | auteur ANP

AMSTERDAM - Peter R. de Vries heeft in zijn afscheidsbrief zijn kinderen meegegeven dat ze zichzelf moeten blijven en hun rug recht moeten houden. Dat vertelt Royce de Vries volgens het AD in zijn nieuwe boek Ik beloof je dat ik honderd word.

"Blijf wie je bent... houd als het nodig is je rug recht, kom op voor zwakkeren en minderheden, zeg eerlijk wat je vindt en luister naar je rechtvaardigheidsgevoel. En breng dat weer over naar je kinderen", schreef Peter in de brief die al klaar lag voor het geval hem iets zou overkomen. Royce las de brief van zes kantjes samen met zijn moeder in het ziekenhuis.

Peter sloot zijn brief af met een boodschap over de moeder van zijn kinderen Royce en Kelly, Jacqueline. "Ik hoop dat jullie voor mama altijd een enorme steun blijven", schrijft Peter. De twee waren gescheiden, maar bleven een hecht gezin.

Bij het spreken over de laatste zin, breekt Royce, aldus het AD. "Ik vind het gewoon zo heel liefdevol naar mijn moeder", zegt hij. "'Ik hoop dat jullie voor mama altijd een enorme steun blijven'. Het klinkt alsof het een opdracht is, een opgave. Maar dat is het natuurlijk helemaal niet."