Clicky


Nieuwe Innenlader voor Kamphuis uit Gramsbergen

Nieuwe Innenlader voor Kamphuis uit Gramsbergen
11-04-2013 10:31 | Trailers | auteur de redactie
GRAMSBERGEN/MÜNCHEN - Op de Bauma in München staat van 15 tot en met 21 april aanstaande een nieuwe Langendorf Innenlader voor het transporteren van betonelementen voor Kamphuis Transport BV uit Gramsbergen.

De oplegger is voorzien van luchtvering, hydraulische fixeringen voor het vastzetten van de lading en een hydraulische vouwdeur aan de achterzijde. De oplegger heeft een open laadruimte van 9.500 mm lengte en een breedte tussen de wielkasten van 1.570 mm. Elementen met een hoogte van 3.600 mm kunnen zonder problemen vervoerd worden.

Speciaal voor de Bauma is de Innenlader voorzien van een fraaie airbrush reclame.


Ondanks de huidige problemen in de bouwsector is de afzet van de Innenladers de laatste jaren groeiende. Het assortiment van Langendorf bestaat inmiddels uit: een korte Innenlader voor stedelijke gebieden, een lichtgewicht uitvoering, een extra lange Innenlader en een versie speciaal voor op bedrijfsterreinen.

De Bauma is de toonaangevende beurs voor alle bouw gerelateerde machines en voertuigen. Op de stand van Langendorf (Standnummer N 825/2) zijn naast de Innenlader nog diverse andere voertuigen te zien.