Clicky


Bel Leerdammer ziet ook de voordelen van de Eckstreme dubbeldektrailer

Bel Leerdammer ziet ook de voordelen van de Eckstreme dubbeldektrailer
12-04-2013 17:24 | Trailers | auteur de redactie
Bel Leerdammer ziet ook de voordelen van de Eckstreme dubbeldektrailer. Met de voertuigen wordt voorverpakte kaas vervoerd naar Duitsland, Zwitserland, Tsjechië en Frankrijk door transportbedrijf Bram van Tuyl.

De dubbeldekkoelopleggers zijn uitgevoerd met een hydraulisch beweegbare hefvloer om verschillende pallethoogtes te kunnen laden. Bel Leerdammer heeft verschillende verpakkingsmodules waardoor de hydraulische hefvloer een ideale oplossing is.


Ook voor de retouroplossing is de oplegger flexibel in te zetten. De hefvloer is opgebouwd uit een lichtgewicht constructie bestaande uit zes hefkolommen die compact opgebouwd zijn en voorzien van een hefcilinder en een pneumatisch vergrendelsysteem. De vloer heeft een hefvermogen van 15.000 kg.

Bel Leerdammer bv is onderdeel van Fromageries Bel. Bel Leerdammer produceert, ontwikkelt en verpakt merkkazen en kaasproducten van hoogwaardige kwaliteit, onder andere de bekende Leerdammer kaas. Belangrijke kernwaardes voor de Bel Leerdammer Group zijn duurzaamheid en innovatie.


Het gebruik van deze oplegger reduceert meer dan 32 procent aan transportbewegingen ten opzichte van een conventioneel voertuig. Hiermee bespaart het bedrijf kosten en het milieu! Daarnaast is zij de eerste in Nederland die haar producten transporteert in een dubbeldekkoeloplegger met een hydraulisch beweegbare tussenvloer.