Clicky


Twee Flex-XL uitschuifbare containeropleggers voor Jiannis Trailer Service BV

Twee Flex-XL uitschuifbare containeropleggers voor Jiannis Trailer Service BV
19-04-2013 20:03 | Trailers | auteur de redactie
Nadat Pacton Trailers BV eerder dit jaar al een aantal Flex-XL containeropleggers leverde, heeft het recentelijk weer twee Flex uitschuifbare containeropleggers geleverd aan Jiannis Trailer Service. De opleggers worden toegevoegd aan de verhuurvloot van het bedrijf.

Door de uitschuifbare wielbasis en achtertafel is het mogelijk om met de opleggers verschillende formaten containers te transporteren. 1 x 20 ft, 1 x 30 ft, 2 x 20 ft, 1 x 40 ft, 1 x 45 ft. (niet legaal) en 13,6 m (niet legaal). Dit alles met behoudt van de optimale gewichtsverdeling natuurlijk.


Voor een torsievrije en stabiele oplegger is het chassis uitgevoerd in hoge sterkte 700 MC Domex staal. De opleggers staan op 3 starre Valx assen met schijfremmen, met daarop Goodyear 385/65 R 22,5 banden. De voorste as beschikt over een aslift.


Omdat de opleggers in een LZV combinatie gebruikt worden zijn er een Wabco Smartboard, dichte zijafscherming en draaibare LZV markeringsborden gemonteerd.

Jiannis Trailer Service is al jarenlang een trouwe klant bij Pacton, en plaatst regelmatig een bestelling voor (container)opleggers. Het bedrijf is gevestigd aan de Geijssendorferweg in het Waalhavengebied en zijn gespecialiseerd in het repareren, verhuren en verkopen van getrokken materieel. Het bedrijf is onder bezielende leiding van eigenaar en directeur Jiannis Kostopoulos een toonbeeld van flexibiliteit, snelheid en service. Met inmiddels een vloot van meer dan 400 eenheden in de verhuur een serieuze aanbieder voor Rotterdam en omstreken.


De lange levensduur en multifunctionaliteit van de opleggers waren reden voor Jiannis Trailer Service, om ook deze keer weer te kiezen voor Pacton containeropleggers.