Clicky


CARGOBOSS en van daalen transport vernieuwt het wagenpark

CARGOBOSS en van daalen transport vernieuwt het wagenpark
01-05-2013 11:15 | Overig | auteur de redactie
Het wagenpark van CARGOBOSS en van daalen transport is vernieuwd met acht Scania's en vijf Volvo’s. Gezamenlijk rijden bij de twee zusterbedrijven 90 vrachtwagens. Veiligheid, duurzaamheid en uitstraling van het materieel staan hoog in het vaandel bij de bedrijven. Om deze redenen is ook dit jaar weer geïnvesteerd in het wagenpark.

CARGOBOSS en van daalen transport investeren ieder jaar in nieuw materieel. De bedrijven hechten veel waarde aan een zo veilig- en milieuvriendelijk mogelijk, verzorgd wagenpark. Niet alleen vanwege de betrouwbaarheid naar de klanten en uitstraling, maar ook wegens het duurzame beleid binnen de organisatie. In 2012 won het bedrijf al de eerste prijs bij Rijkswaterstaat voor het bandenmeetweegsysteem. Een systeem dat bijdraagt aan een verminderde Co2 uitstoot en verhoogt de veiligheid in het verkeer.

Volvo
van daalen transport heeft vijf motorwagens Volvo FH 12 460 (Euro 5) via WD trucks en één nieuwe aanhangwagen van Burg.

Scania
CARGOBOSS heeft 8 Scania’s in gebruik genomen, te weten vier motorwagens R480 (Euro 5), één motorwagen R500 (Euro 5), drie trekkers R480 (Euro 6) en vier nieuwe aanhangwagens van Burg.


De geconditioneerde laadbakken (waarvan de motorwagens met laadklep zijn uitgerust) zijn door van Beurden geleverd. De koelmachines zijn afkomstig van TRS, type Iceland met automatisch start/stopsysteem.

CARGOBOSS en van daalen transport zijn gevestigd in Maasdijk. De bedrijven zijn gespecialiseerd in geconditioneerd groupage vervoer dagelijks naar Duitsland, Zwitserland en Frankrijk en vervoeren ook luchtvracht.