Clicky


Ontvoerde Lakshan Navaradnam uit Den Haag gevonden in België

Ontvoerde Lakshan Navaradnam uit Den Haag gevonden in België
06-12-2023 10:55 | Buitenland | auteur Redactie

DEN HAAG - De sinds zondag 26 november vermiste Lakshan Navaradnam uit Den Haag is woensdagochtend 6 december in goede gezondheid in België aangetroffen. Hij wist uit een woning te ontsnappen aan zijn ontvoerders. Op dit moment zijn er nog geen aanhoudingen verricht. Het onderzoek samen met de Belgische autoriteiten is nog in volle gang, meldt de politie.

Vanaf het moment van de melding van de vermissing hield de politie er rekening mee dat Lakshan ergens tegen zijn wil werd vastgehouden. De 27- jarige Lakshan werd op de dag van zijn vermissing rond 10.30 uur voor het laatst gezien in de omgeving van de Vigelandstraat. Direct werd er onder leiding van een officier van justitie een Team Grootschalige Opsporing (TGO) geformeerd.

De politie zal samen met de Belgische autoriteiten het onderzoek vervolgen naar de betrokkenen van deze ontvoering.

Voor deze zaak werden verschillende oproepen gedaan en zijn er foto’s van Lakshan verspreid in de opsporingsprogramma’s Opsporing Verzocht en Team West. Na verschillende tips en onderzoek werd de auto van Lakshan op woensdag 29 november op een parkeerplaats aan de New Yorksingel in Den Haag aangetroffen. 

De politie komt graag nog steeds in contact met personen die meer weten over deze ontvoering en de mogelijke achtergronden.