Clicky


Corneel Geerts Transportgroup neemt Fransen J. Transport over

Corneel Geerts Transportgroup neemt Fransen J. Transport over
11-12-2023 16:38 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

ANTWERPEN/PUTTE - Het Belgische Corneel Geerts Transportgroup heeft, het eveneens Belgische, Fransen J. Transport uit Putte overgenomen per 1 januari 2024.

Fransen J. Transport is een Belgische vervoerder met haar specialiteit voor het transporteren van goederen tussen de Benelux en Zwitserland, zowel op transport als douanegebied.

Met deze overname willen beide partijen continuïteit bieden voor de klanten en werknemers die binnen deze ondernemingen actief zijn.

De naam Fransen J. als ook de activiteiten, partners en personeel zal behouden blijven, deze zal volledig parallel lopen met de huidige activiteiten van Corneel Geerts tussen Benelux en Zwitserland.

De huidige locatie van Fransen J. transport in Putte zal behouden blijven, deze omvat 1000m² kantoren, 4000m² magazijnen, een werkplaats voor onderhoud van de vloot en 10 000m² parkeerplaats.

Met deze overname zet het huidige management van Corneel Geerts Transportgroup in op verdere expansie van het familiebedrijf en kan het naast de groei van de vloot naar bijna 300 trailers en 135 trekkende eenheden, ook hun activiteiten uitbreiden naar Zwitserland, als ook een nieuwe locatie voor logistieke activiteiten toevoegen aan hun dienstverlening.

Naast groupage binnen Europa op zes servicelevels en 40.000 m² logistieke faciliteiten in de Benelux zal Corneel Geerts nu ook douane gerelateerde activiteiten 'in house' kunnen aanbieden.