Clicky


Twee nieuwe Volvo FH-trekkers voor Freshtrans

Twee nieuwe Volvo FH-trekkers voor Freshtrans
23-05-2013 09:56 | Volvo | auteur de redactie
Freshtrans is een internationale koelvervoerder die vooral werkzaamheden verricht voor grotere supermarktketens in Spanje en Frankrijk. De onderneming heeft onlangs twee nieuwe Volvo FH-trekkers in gebruik genomen. De aflevering is gedaan door Volvo Trucks-dealer Van der Linden Van Sprankhuizen Bedrijfswagens.

Jan Struiksma is directeur/eigenaar van Freshtrans: "Wij rijden vrijwel dagelijks naar onze bestemmingen in Frankrijk en Spanje. Het accent ligt weliswaar op bloemen en planten, maar steeds vaker vervoeren we ook AGF-producten. Servicegerichtheid en een flexibele houding naar onze klanten zijn de belangrijkste speerpunten. We willen onze klanten zo optimaal mogelijk bedienen en streven daarbij continu naar verbeteringen op het gebied van kwaliteit, efficiency en opleiding van onze medewerkers."


'Direct verkocht'
Freshtrans is al lange tijd klant bij Van der Linden Van Sprankhuizen Bedrijfswagens en erg tevreden over Volvo. De nieuwe trucks dienen ter vervanging van oudere trucks in het wagenpark. Jan Struiksma: "Bij de introductie van de nieuwe Volvo FH in september 2012 was ik ‘direct verkocht’. Bij Freshtrans hebben we veel te maken met dubbelbemand transport en de cabines van eerdere modellen waren net aan de krappe kant. De Globetrotter XL-cabine van de nieuwe truck is voor ons echt een uitkomst en maakt het werk van onze chauffeurs veel comfortabeler. Bovendien stuurt Volvo met de nieuwe modellen nadrukkelijk op duurzaam ondernemen en dat is een doelstelling die we bij Freshtrans van harte onderschrijven."


De nieuwe trucks hebben de eerste kilometers naar Frankrijk en Spanje inmiddels al afgelegd.