Clicky


Twee zwaargewonden door steekpartij bij discotheek in Lemele

Twee zwaargewonden door steekpartij bij discotheek in Lemele
17-12-2023 14:50 | Misdaad | auteur ANP

LEMELE - Door een steekpartij in de buurt van een discotheek in Lemele (Overijssel) zijn in de nacht van zaterdag op zondag twee mannen zwaargewond geraakt. Dat bevestigt een woordvoerder van de politie na berichtgeving door RTV Oost. De politie heeft drie verdachten aangehouden. De betrokkenen waren bezoekers van de discotheek.

De steekpartij vond kort na sluitingstijd plaats op de Dominee Berkhofweg, een straat naast de uitgaansgelegenheid. De slachtoffers zouden in hun buikstreek gestoken zijn. Het gaat om twee mannen van 18 en 19 jaar. Beide slachtoffers komen uit Westerhaar-Vriezenveensewijk.

Verschillende hulpdiensten kwamen ter plaatse. Er werden onder meer twee traumahelikopters opgeroepen. De slachtoffers zijn met spoed naar een ziekenhuis in Zwolle gebracht.

Ongeveer een kwartier na de steekpartij werden in de buurt van Ommen drie personen in een auto aangehouden. De verdachten zijn een man van 19 uit Coevorden, een 18-jarige man uit Emmen en een jongen van 16 uit Coevorden. In de auto vond de politie een mes. De aanleiding van het steekincident wordt nog onderzocht.