Clicky


Volvo FH voor Transportopleidingen Zuid Nederland BV

Volvo FH voor Transportopleidingen Zuid Nederland BV
05-06-2013 09:37 | Volvo | auteur de redactie
Transportopleidingen ZuidNederland, afgekort TZN, biedt onder het motto ‘Rijden is een vak!’ een groot scala aan rijbewijsopleidingen. De onderneming van directeur Roy Fleuren en Ruud Rutten is onder meer gecertificeerd opleider Transport en Logistiek, waarvoor het bedrijf onlangs een Volvo FH trekker en oplegger in gebruik nam. De nieuwe combinatie zal worden ingezet voor rijopleiding E achter C. Omdat Nebim al langere tijd mensen laat opleiden door TZN was het contact snel gelegd. De trekker is dan ook door Nebim opgebouwd en afgeleverd.

Roy Fleuren: "De nieuwe aanwinst is tot onze tevredenheid sinds een kleine drie weken al bij ons in bedrijf. Deze Volvo FH heeft een automatisch schakelende versnellingsbak I-Shift en dat is voor de opleiding E bij C exact de goede configuratie om goed voorbereid aan de praktijk als vakbekwaam beroepsgoederenchauffeur te kunnen beginnen."

"De truck werd voorheen als trainingstruck gebruikt door Volvo Trucks Nederland en kwam voor ons eigenlijk net op het goede moment beschikbaar om onze dienstverlening verder uit te breiden. Uniek aan deze trekker is verder dat hij af fabriek uitgerust kon worden met 4 gecertificeerde stoelen, ideaal dus voor trainingsdoeleinden! Tot slot is de truck voorzien van de laatste veiligheidsfeatures waardoor de chauffeurs in spé een goed beeld krijgen van wat ze in de praktijk kunnen tegenkomen."


Opleiding tot vakbekwaam beroepsgoederenchauffeur
TZN heeft ruim 50 jaar ervaring op het gebied van rijopleidingen, een grote dekking in Zuid-Nederland en met een team van negen professionele medewerkers staat de onderneming garant voor een goede samenwerking en borg voor de aflevering van vakbekwame beroepsgoederen- en beroepspersonenchauffeurs. De onderneming verzorgt bijvoorbeeld ook trainingen in het kader van Code 95.
Voor Roy Fleuren is het de eerste Volvo in het wagenpark.