Clicky


G.SNEL neemt 15 Mercedes Arctros Euro 6 in gebruik

G.SNEL neemt 15 Mercedes Arctros Euro 6 in gebruik
07-06-2013 15:59 | Mercedes-Benz | auteur de redactie
WOERDEN - De logistiek dienstverlener G.SNEL in Woerden heeft 15 nieuwe Mercedes Arctros vrachtwagens op de weg gezet met de nieuwste euro 6 motor. Voor de uitbreiding van werkzaamheden zijn 10 trekkers en 5 bakwagens aangeschaft. De keuze op Mercedes is verrassend omdat het merk in de vloot van G.SNEL nog niet voorkwam.

De keuze op Mercedes is gevallen omdat het al langere tijd de euro 6 motoren leverde. Vanwege de groei in de distributie kon niet langer gewacht worden op de bestaande merken. Deze euro 6 motoren is van het laatste type en blazen in de binnenstad haast schonere lucht uit de uitlaat dan er in gaat.

G.SNEL is een warehouse-, cross dock- en distributiespecialist naar tuincentra, bouwmarkten, lifestylewinkels en verschillende food kanalen. De uitbreiding van bakwagens is noodzakelijk omdat G.SNEL steeds meer in de stedelijke gebieden haar afleveringen uitvoert voor opdrachtgevers.


Ook leveringen aan consumenten komt steeds vaker voor van bijvoorbeeld grote BBQ's, buitenkeukens, tuinsets, parasols, haardhout, hekwerken, enz. De uitbreiding in bakwagens brengt als prettig voordeel met zich mee dat jonge medewerkers die bij G.SNEL in opleiding zijn voor chauffeur op deze auto's kunnen beginnen voordat ze op de trekker met trailer gaan.