Clicky


TIP trailers levert 72 trailers aan A2B-online

TIP trailers levert 72 trailers aan A2B-online
13-06-2013 09:52 | Trailers | auteur de redactie
De veelzijdige logistieke dienstverlener A2B-online heeft een overeenkomst gesloten met TIP Trailer Services waarbij deze 72 trailers aan A2B-online levert. Het bijzondere van de overeenkomst is dat A2B-online de complete levering, financiering alsmede onderhoud en schadebeheer van de trailers, heeft uitbesteed aan TIP Trailer Services.

A2B-online heeft een vloot van ongeveer 385 trailers waarmee het voornamelijk tussen Groot-Brittannië en de Benelux / Duitsland rijdt en een brede klantenkring in deze corridor logistieke oplossingen aanbiedt van 1 pallet tot complete ladingen.

Tevens zal A2B-online een nieuwe containeractiviteit gaan starten vanaf Moerdijk. Deze dienst zal bestaan uit een driewekelijkse afvaart naar Immingham. De eerste afvaart vindt plaats op
19 Juni aanstaande.

Om hierbij de best mogelijke service te bieden, werkt A2B-online in deze landen vanuit eigen vestigingen en met een vaste groep vervoerders en andere toeleveranciers. Het unieke van A2B-online is hun moderne online booking systeem.


A2B-online heeft sinds de oprichting in 2006 een stormachtige groei doorgemaakt. Reden te meer om bij de aanschaf van een nieuwe groep Krone trailers, in dit geval 72 stuks, te kiezen voor het volledig uitbesteden van de zorgen rondom de trailer. Hier werd in TIP Trailer Services de juiste partner gevonden, eentje die met op maat gesneden diensten over de juiste capaciteiten en het juiste internationale netwerk beschikt om A2B-online zorgeloze trailerdiensten te kunnen garanderen. Hiermee is A2B-online een partij die gebruik maakt van TIP Trailer Services als integrated service provider. Dit betekent dat TIP Trailer Services het fleet-management onderhoud, financiering, schadeafwikkeling en bandenmanagement voor A2B-online regelt.

Hierdoor kan A2B-online zich volledig concentreren op de kernactiviteiten: het verlenen van uiteenlopende logistieke diensten aan een grote verscheidenheid van klanten. Het grote netwerk van TIP Trailer Services, de Europese dekking van het bedrijf, de uitgebreide service verlening en natuurlijk de merkonafhankelijkheid van TIP Trailer Services golden als argumenten voor A2B-online om deze nieuwe stap in het volste vertrouwen te nemen.

Lees ook:
» A2B-online start container activiteit met nieuwe short sea dienst Moerdijk-Immingham
» [url=http://www.transport-online.nl/site/transportnieuws/index.php?news=10780#.Ubl5cb7CT4Y]A2B-online Transport Waddinxveen stopt: 11 chauffeurs baan kwijt[/url]