Clicky


Mercedes-Benz Antos met Mitsubishi TU100 voor LogistiCCare Twello

Mercedes-Benz Antos met Mitsubishi TU100 voor LogistiCCare Twello
13-06-2013 10:15 | Mercedes-Benz | auteur de redactie
TWELLO - Vrijdag 7 juni is bij LogistiCCare in Twello een Mercedes Benz Antos 1927 L Euro 6 met Mitsubishi TU100 onderbouwkoel afgeleverd. De carrosserie is geleverd door Heiwo uit Wolvega en is onder andere voorzien van een opklapbaar tussenschot en FRC certificaat. Er is gekozen voor Heiwo, omdat zij een zeer degelijk en duurzaam product maken.

Door de diverse soorten ladingen is de keuze gevallen op een TU100, hierdoor kan er diepvries, gekoelde en verwarmde lading vervoerd worden. Ook is er een onafhankelijke temperatuurrecorder gemonteerd zodat bij de klant een historie van de temperatuur van de laadruimte getoond kan worden.

De enorme capaciteit van de TU100 (11060 Watt) door de 3D Scroll compressor heeft de bak in korte tijd op de juiste temperatuur waardoor de unit afslaat en het brandstofverbruik tot een minimum beperkt is.


Er is bewust gekozen voor een Mercedes-Benz Antos Euro 6. De Antos is een zeer gebruiksvriendelijke en gestroomlijnde auto die voldoet aan de strengste milieueisen. In combinatie met de onderbouwkoeling blijft de auto zijn stroomlijn behouden. Hierdoor is de CO2 uitstoot gering en blijven de brandstofkosten tot een minimum beperkt, wat weer ten goede komt van het milieu.

LogistiCCare is sinds 1999 actief in het koel- en vriestransport en heeft als hoofdactiviteit de (fijn)distributie door de hele Benelux. De zendingen bestaan voornamelijk uit vlees-, vis-, medicijnen-, zuivel- en AGF-producten.