Clicky


Drie Krone MultiTemps voor Franken Transport

Drie Krone MultiTemps voor Franken Transport
17-06-2013 10:15 | Trailers | auteur de redactie
Vanwege uitbreidende werkzaamheden heeft Franken Transport B.V. uit Nieuw-Bergen drie nieuwe Krone MultiTemps aangeschaft bij Wezenberg Trailers.

De drie Krone MultiTemps bevatten een Thermo King SLX spectrum diesel/elektrisch met start/stop systeem. De koelmachine is voorzien van PPP, Produce Protection Plus, wat topvriezing voorkomt. Tevens bevat de koelmotor een Cargo Watch temperatuurregistratiesysteem en een S-3 verdamper.


Een Dhollandia onderschuivende laadklep 2000 Kg met een plateaulengte van 1800 mm is onder de opleggers gemonteerd. De laadkleppen zijn voorzien van een 2-knops afstandbediening, rol-stops in het plateau en een 3-polige clangstekker voor op het kopschot. Het plateau is gecoat met een geluiddempende coating en is PIEK gecertificeerd. Verder bevatten de opleggers een liftas op de voorste en achterste as en bindrail in de zijwand.


Franken Transport, opgericht in 1935, is een toonaangevend transportbedrijf gespecialiseerd in levensmiddelentransport, logistiek & geconditioneerd vervoer, containertrucking en zand- & grinttransport. Gelegen in Nieuw-Bergen, op een steenworpafstand van de Duitse grens. Een familiebedrijf met meer dan 110 werknemers, 70 moderne vrachtwagens en dynamische klanten.