Clicky


Nieuwe Volvo FH Euro 6 voor BLOM

Nieuwe Volvo FH Euro 6 voor BLOM
21-06-2013 12:00 | Volvo | auteur de redactie
ZWAMMERDAM - Transportbedrijf BLOM en Zn uit Zwammerdam heeft een nieuwe Volvo FH Euro 6 in ontvangst genomen. De Volvo wordt geleverd door Volvo Truck Center. De wit aangeleverde cabine is in de professionele spuiterij van LAMBOO uit Zoetermeer geheel in de kleuren van BLOM gespoten. Tevens is er bij LAMBOO de ‘nieuwe’ reclame aangebracht.

Het bedrijf probeert aan de milieueisen te blijven voldoen, door te investeren in auto’s met schonere en zuinige motoren. Ook wordt er gekeken om het personeel minder te belasten door het verbeteren van het materiaal. Het is voor het bedrijf belangrijk om aan alle technische keuringen te voldoen die aan de voertuigen en materialen worden gesteld: APK, CFK en laadklep beurten welke tevens bij LAMBOO worden uitgevoerd.


De activiteiten van Transportbedrijf Blom & Zn Zwammerdam B.V. bestaan onder andere uit het vervoer van levend gevogelte van de pluimveehouder naar de slachterij en van geslacht product met koelauto’s naar de afnemers en het verwerken van afval.


Tevens verzorgt het bedrijf de laad- en losactiviteiten voor slachterijen met vijf tons heftrucks. Verder vervoert Blom & Zn onder andere auto-onderdelen, speelgoed en huishoudelijke producten, maar ook afvalstoffen en mengsels van- en naar verschillende locaties.