Clicky


Drie nieuwe Schmitz Cargobull schuifzeilopleggers voor Van Dijken Transport

Drie nieuwe Schmitz Cargobull schuifzeilopleggers voor Van Dijken Transport
28-06-2013 10:37 | Trailers | auteur de redactie
APPINGEDAM - Schmitz Cargobull heeft deze week drie Schmitz Cargobull schuifzeilopleggers uitgeleverd aan de firma Van Dijken Transport uit Appingedam. Afgelopen jaar werd ook al een Schmitz schuifzeiloplegger aangeschaft en met de verdere groei van de werkzaamheden zijn er nu nog drie opleggers aan de vloot toegevoegd.

Er is gekozen voor een standaard schuifzeiloplegger voorzien van zijborden en rongpotten voor houtrongen in het midden van de versterkte vloer. De reden om weer voor Schmitz te kiezen is dat deze uitvoering goed past bij de werkzaamheden van Van Dijken Transport en de goede ervaringen met Schmitz Cargobull.


De firma Van Dijken Transport uit Appingedam is een zeven jaar oud transportbedrijf opgericht door Eisso van Dijken. In de afgelopen jaren is het bedrijf, mede door het toetreden van zoon Marco van Dijken, doorgegroeid naar een omvang van ongeveer dertig voertuigen.


Met deze drie opleggers bedraagt het aantal opleggers, schuifzeil en koelers, nu drieëntwintig. Naast de specialisatie in het groupage transport op Noorwegen verzorgt van Dijken ook op- en overslag van goederen in het Noorden van Nederland.