Clicky


Drie nieuwe trekkers voor transportbedrijf J. de Groot

Drie nieuwe trekkers voor transportbedrijf J. de Groot
01-07-2013 10:08 | Overig | auteur de redactie
SCHERMERHORN - Onlangs heeft transportbedrijf J. de Groot het wagenpark uitgebreid met twee Mercedes Actros 1845 LS en een DAF XF105. Het betreffen voertuigen met respectievelijk 450 en 460 pk en voldoen aan de emissienormen van Euro 5.

De drie trekkers zijn voorzien van een verlengde wielbasis om de gewichten en asdrukken beter te kunnen verdelen. Tevens zijn de drie nieuwe trekkers voorzien van alle benodigde gemakken, comfort en communicatiemiddelen.

De herkenbare blauw met witte vrachtwagens worden voornamelijk ingezet voor internationaal transport en zijn hoofdzakelijk te vinden in de Benelux, Engeland en Denemarken.


Transportbedrijf J. de Groot, gevestigd in het Noord-Hollandse Schermerhorn, is gespecialiseerd in bulkvervoer. Het moderne wagenpark, bestaande uit dertien vrachtwagencombinaties, verricht transportwerkzaamheden met Walking Floor trailers en afzetcontainers. De specialisatie is gericht op het transport van oud papier, rollen papier, plastic, potgrond, stukgoed, groente en veevoer. Voor het vervoer van veevoer is het bedrijf GMP gecertificeerd. Naast bulkgoed biedt het veelzijdig opgebouwde wagenpark de mogelijkheid palletvervoer en koelvervoer te verrichten.


Naast transport verzorgt transportbedrijf J. de Groot tevens op- en overslagactiviteiten. Een gesloten loods, overkapping en interne transportmodaliteiten bieden het bedrijf voldoende mogelijkheden (bulk)goederen op te slaan. Daarnaast beschikt het bedrijf over een weegbrug die tevens ter beschikking wordt gesteld aan derden.