Clicky


Drie gewonden bij geweldsincident in Hoogeveen

Drie gewonden bij geweldsincident in Hoogeveen
03-01-2024 11:57 | Misdaad | auteur Redactie

HOOGEVEEN - De politie heeft twee verdachten aangehouden voor een geweldsincident aan de Albert Steenbergenstraat in Hoogeveen. Drie personen raakten gewond, waarvan één persoon zwaargewond.

Dinsdagavond omstreeks 19:45 uur ontving de politie een melding van een mogelijk steekincident. Ter plaatse bleek dat het ging om een geweldsincident, waarbij ook gestoken zou zijn. Drie personen raakten gewond. Vermoedelijk was er sprake van een onderling conflict tussen de betrokken personen, meldt de politie.

Aan De Grasmus in Hoogeveen trof de politie een zwaargewonde 26-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aan. Het slachtoffer is vervolgens door het ambulancepersoneel overgebracht naar het ziekenhuis. Ook zijn een 54-jarige man en een 18-jarige man, beide uit Hoogeveen, gewond geraakt bij dit incident. Ook de 54-jarige man is voor controle overgebracht naar het ziekenhuis.

Enige tijd na de melding is een 20-jarige man uit Hoogeveen aangehouden voor betrokkenheid bij dit geweldsincident. Later op de avond is ook het 26-jarige slachtoffer aangehouden voor betrokkenheid bij dit incident.  Ook is er een voertuig in beslag genomen voor onderzoek. Op locatie is gelijk gestart met sporenonderzoek.

Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten. De verdachten zitten nog vast en zullen worden verhoord. Het onderzoek gaat verder.