Clicky


Transportdivisies Nijhof-Wassink Group samengevoegd tot één transportorganisatie

Transportdivisies Nijhof-Wassink Group samengevoegd tot één transportorganisatie
05-01-2024 11:44 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

RIJSSEN - Vanwege veranderende marktomstandigheden en een duidelijke ‘synergie wens’, worden de transportdivisies, Feed-, Food- en Chemical Logistics, binnen Nijhof-Wassink Group per 1 februari 2024 samengevoegd tot één transportorganisatie.

De centrale afdelingen Operatie, Verkoop en Business Support gaan in de nieuwe situatie nauw met elkaar samenwerken. De dagelijkse leiding komt in handen van Bertil Bouwhuis, momenteel managing director Chemical & Food Logistics. Bertil rapporteert daarin aan Erik Schiphorst, CEO Nijhof-Wassink Group.

Martin Schoemaker, momenteel managing director Feed Logistics, ziet deze wijziging als het moment om zijn eigen koers te bepalen buiten de Nijhof-Wassink Group.

Het familiebedrijf Nijhof-Wassink Group is een internationale speler in de logistiek en automotive branche en heeft de afgelopen tien jaar een forse groei doorgemaakt in haar transportactiviteiten. Na onder meer de overname van het mengvoedertransport van Agrifirm in 2014 en de overname van Wemmers Tanktransport in 2021 bestaat de vloot van de logistiek specialist inmiddels uit 750 eenheden.